Home » Okategoriserade » Pilotstudie för naturmedicinsk ALS behandling

Pilotstudie för naturmedicinsk ALS behandling

Start here

Advertisements

Pågående icke-klinisk studie – Antal deltagare: 28 (Sverige, USA, Belgien, Finland, Storbritannien, Turkiet, Brasilien, Italien, Kanada, Ryssland, Australien, Indien, Argentina, Colombia, Kroatien, Singapore)

Senast uppdaterad: Januari 2018

Återkommande frågor angående websajtens ämne har gett upphov till ett projekt med syfte att uppmuntra neuromedicinsk forskning att kartlägga potentialen för ayahuasca inom ALS-behandling, och att förmedla kännedom kring dessa medicinalväxter.

En växande grupp individer bidrar tillsammans med underlag till denna pilotstudie som förhoppningsvis kommer att utgöra underlag för att motivera mer utförliga och områdesspecifika kliniska studier.

Överväger du att prova ayahuasca i syfte att egenhändigt behandla någon av dessa sjukdomar?

 • ALS eller annan typ av motorneuronsjukdom
 • Alzheimer’s
 • Parkinson’s
 • Multipel Skleros
 • Annan neurologisk sjukdom

Du kan hjälpa genom att bidra med din personliga utvärdering för att vidareutveckla projektet och pådriva ytterligare studier inom naturmedicinsk neurologi. Dokumentationen kommer att tillgängliggöras för neuromedicinska och etnobotaniska organisationer och publikationer.

Featured image

I skrivande stund deltar 28 patienter med ALS-diagnos från sexton olika länder i studien. Långsiktig uppföljning av de som svarar positivt på behandlingen sker efter överenskommelse.

Detta är ett ideellt projekt där frivilliga deltagare har möjligheten att påverka forskning och utveckling av neurologiska och naturmedicinska behandlingsformer.

Alla detaljer och frågor diskuteras via e-post. Vid intresse att medverka i studien bör grundläggande information bifogas enligt nedanstående lista.

Vänligen kontakta:
ayahuascatreatment@hotmail.com

Inkludera följande:

 • Namn och ålder
 • Datum för diagnos
 • Symptomhistorik
 • Kommunikation – är talförmågan påverkad?
 • Andnings- eller sväljsvårigheter?
 • Rörlighet – Normal gångförmåga eller behov av assistans?
 • Mediciner – Vilka (om några) används för tillfället och är det möjligt att avstå från dessa eller reducera användningen av dem vid behov?
 • Diet – Bifoga en förteckning över all förtärd mat och dryck under 1-2 genomsnittliga dagar för att avgöra eventuellt nödvändiga justeringerar i samband med behandling

Det är viktigt att förtydliga att detta är en icke-klinisk studie, baserad på nätverkande och utbyte av information mellan vuxna människor som frivilligt medverkar. Att medverka innebär fullt eget hälsomässigt ansvar för eventuella konsekvenser av informationen som förmedlas.

Tack till alla som medverkar. Ni gör många en stor tjänst genom att utforska nya möjligheter och dela era erfarenheter kring dessa.

Mer information och uppdateringar följer.

 

Advertisements

1 Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: